STANOWISKO ZARZĄDU KLUBU W ZWIĄZKU Z ODEJŚCIEM DARIUSZA KULIŃSKIEGO

Zarząd klubu Łada 1945 Biłgoraj pragnie podziękować Dariuszowi Kulińskiemu za wiele lat spędzonych w klubie, za jego zaangażowanie, wkład, zdrowie pozostawione na boisku przy ul. Targowej.

Dziękujemy Ci Darek za wszystkie minuty spędzone na boisku i strzelone bramki. Nie raz w trudnych sytuacjach, w których znalazł się klub, Łada mogła liczyć na Twoją pomoc.

Żałujemy, że po tylu latach spędzonych przy Targowej i w sytuacji ciągłych działań, które podejmujemy jako zarząd w celu sportowej i organizacyjnej odbudowy Łady 1945 Biłgoraj, podjąłeś decyzję o odejściu, niemniej każdy ma prawo do decydowania o swojej przyszłości.

Ze strony obecnego zarządu klubu drzwi do Łady 1945 Biłgoraj będą dla Ciebie zawsze otwarte.

Jednocześnie jako zarząd Klubu, chcemy podziękować wszystkim osobom, które wspierają organizacyjnie i finansowo Nasz Klub. Z całą pewnością obecnie trwający proces odbudowy biłgorajskiej Łady nie byłby możliwy bez wsparcia Burmistrza Miasta Biłgoraja Janusza Rosłana i Rady Miasta Biłgoraja. Pomimo trudnego tegorocznego budżetu Miasta i zmniejszania środków przeznaczonych na sport w innych samorządach, Burmistrz nie zmniejszył funduszy przeznaczonych na sport, w tym funduszy przeznaczonych dla Łady Biłgoraj. Dziękujemy i liczymy na dalsze wsparcie. Nasi zawodnicy mają bardzo dobre warunki do trenowania dzięki dobrej współpracy pomiędzy Ładą a Panią Dyrektor OSiR Elizą Rafał.

Jeszcze raz, jako zarząd klubu serdecznie dziękujemy władzom miasta, wszystkim sponsorom klubu i osobom, które wspierają finansowo Ładę nawet najmniejszą darowizną. Dziękujemy zawodnikom zarówno seniorom jak i juniorom, wszystkim kibicom, sztabowi szkoleniowemu, kierownikowi klubu i drużyny za świetną atmosferę w klubie. Razem budujmy przyszłość Klubu. Niech Łada pozostanie Naszym Klubem.

Zarząd Łady 1945 Biłgoraj

Skróty meczów